Presenteren 
1 - 21 van 159 producten

Presentariemateriaal

MultiShape biedt u verschillende presentatiematerialen. Van stortmanden tot prijskaartramen en folderdisplays. Alleen van de hoogste kwaliteit, tegen scherpe groothandelprijzen.
Wilt u uw producten laten opvallen en optimaal presenteren in uw winkel? Bekijkt u dan bovenstaande producten.

Van folderbakjes tot stortmanden

Het professioneel laten opvallen van een product kan soms een uitdaging zijn. Wat staat goed? Waarmee trekt u de aandacht? Wat past in uw winkel? Wij zijn gespecialiseerd in winkelinrichting en helpen u daarom graag in het verkrijgen van kwalitatief hoogstaand prestatiemateriaal.
U heeft de keuze. Van plafondklemmen en -haken voor het ophangen van kaarten tot marktklemmen en meubelkaarthoezen voor het aanprijzen van producten. Wat heeft u nodig?

Zuiltjes, niettangen en displays

Klikt u gerust verder voor het inzien van al onze prestatiematerialen. Zo laat u uw producten opvallen met zuiltjes, waarmee u producten op een hoger niveau kunt plaatsen. Of wilt u liever gebruik maken van verstelbare schoendisplays.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Meer