Prijskaartraam 

Prijskaartramen winkelinrichting

Wilt u uw displays van een prijs per display voorzien? MultiShape biedt u prijskaartramen van kwaliteit, die u gemakkelijk op uw displays en schappen kunt bevestigen.
Zorg er nu voor dat uw klanten exact weten waar ze aan toe zijn. Plaats prijskaartramen in uw winkel om een volledig schap te prijzen óf extra op te laten vallen.

Prijskaartramen in diverse kleuren en maten.

Wij leveren u diverse kleuren prijskaartramen, zodat u de juiste kleur kunt kiezen voor uw winkel. Heeft u liever rode, zwarte, witte, chromen of transparante prijskaartramen? Daarnaast heeft u keuze uit verschillende groottes. Onze prijskaart ramen zijn leverbaar in A3, A4, A5 en A6 formaat.

Prijskaartraam onderdelen

Uiteraard dient de prijsraam ergens op bevestigd te worden. Dit kunt u doen door middel van diverse (buis)klemmen, (buis)houders, ophangsystemen en voetplaten.
Op deze manier bevestigd u uw prijskaartraam waar u ook maar wilt. Wilt u de prijskaartramen liever laten hangen of hebben staan?

Verbindingsklemmen, ophangogen en ophanghaakjes

Met de verbindingsklemmen en buisklemmen kunt u de prijskaartramen bevestigen op een schap of buis, waardoor ze boven een display te zien zijn. Met de voetplaten kunt u de prijskaartramen overal in uw winkel neerzetten. Heeft u de vloer en uw schap liever strak? Dan kunt u ervoor kiezen op de prijskaartramen op te hangen.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Meer