Prijzen 

Prijzen & Aanprijzen winkelmateriaal

MultiShape levert diverse producten voor het prijzen en aanprijzen van artikelen in uw winkel. Van Collectieringen, Mark-bricks, Etiketten, Textieltangen en Prijstangen tot Fluorstickers en Fluorpijlen.
Zorg ook dat uw producten goed geprijsd zijn met het prijsmateriaal van MultiShape.

Prijstangen & Textieltangen

Voor het prijzen van producten leveren wij hoogstaande prijstangen, waarmee u zelf uw producten gemakkelijk en snel van een prijs kunt voorzien. Vergeet u ook geen prijsstickers te bestellen.
Wilt u textiel prijzen? Ga dan voor onze textieltangen met textielnaalden. Op deze manier kunt u ook uw kledingwinkel gemakkelijk van prijzen voorzien.

Aanprijzen met Fluormateriaal

Met de felle fluorstickers en pijlen van MultiShape kunt u niet alleen uw producten van een prijs voorzien, maar ook nog eens extra laten opvallen. Heeft u producten in de aanbieding? Zorg dan dat deze producten in het oog vallen met het fluoriserende prijsmateriaal.

Mark-bricks en collectiekleurringen

Met de mark-bricks en collectiekleurringen kunt u producten in uw (kleding)winkel voorzien van maten of een collectieaanduiding. Op deze manier weet uw klant precies waar hij of zij aan toe is. U hoeft op deze manier ook niet elk product van een losse prijssticker te voorzien, maar als onderdeel van een collectie een prijs te geven. Handig en snel!

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Meer