Riddersporen / sluitringen 
1 - 21 van 23 producten

Riddersporen voor kledingwinkels

MultiShape levert een grote variëteit aan riddersporen voor de modebranche. Riddersporen worden ingedeeld in 2 groepen: riddersporen voor standaard textieltangen en riddersporen voor fijne aanschiettangen. Binnen deze twee groepen zijn de volgende maten riddersporen mogelijk: 19mm, 25mm, 35mm en 40mm. Voor de fijne ridderspoortangen is ook de maat van 15mm leverbaar. MultiShape levert diverse merken riddersporen waaronder het bekende merk Banok. U kunt riddersporen bestellen per dozen variërend van 5.000 tot 12.000 stuks.

Textieltangen voor riddersporen

MultiShape biedt voor alle gangbare riddersporen diverse textieltangen of aanschiettangen. U kunt kiezen uit standaard textieltangen of fijne textieltangen. Bij elk type textieltang horen specifieke riddersporen die voor deze tangen geschikt zijn. MultiShape levert naast de bekende Banok textieltangen ook aanschiettangen van Utach en Arrow.

Textielnaalden voor textieltangen

U kunt in onze webshop losse textielnaalden voor het aanschieten van riddersporen bestellen. Per merk textieltang bieden wij de juiste naalden.

Sluitringen textiel

MultiShape biedt kunststof sluitringen om textielkaartjes vast te maken. Alle sluitringen hebben een standaard lengte van 125mm. Ze zijn leverbaar in dozen van 5.000 stuks in de kleuren zwart of wit.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.

Meer