Schapdragers 
1 - 21 van 25 producten

Glazen schappen voor uw winkel

MultiShape levert diverse formaten glazen schappen voor uw winkelruimte. We bieden glasschappen van 6mm en 8mm dikte. Natuurlijk heeft u een keuze uit diverse breedte en dieptematen zodat u voor elke ruimte met deze fraaie glazen legplanken kunt werken.

Andere maten op aanvraag

Wanneer u specifieke maatvoeringen in glasschappen nodig heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Poly geslepen glasschappen

MultiShape biedt diverse poly geslepen glasschappen. Met poly slijpen worden de randen van het glasschap mooi glas geslepen. Dat heeft 2 voordelen: op de eerste plaats ziet het er mooi afgewerkt uit, op de tweede plaats voorkomt het snijwonden bij het aanraken van het glas.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. 

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.

Meer