Snijapparaat 
1 - 2 van 2 producten

Snijapparaten inpakpapier en lintrolhouders

Pakt u artikelen veel in aan uw balie of in uw magazijn? MultiShape helpt uw winkel efficiënter inpakken met snijapparaten en lintrolhouders. Koop nu uw snijmachine, lintrolhouder en onderdelen tegen een scherpe prijs bij MultiShape. Direct online en op voorraad.

Snijapparaten en -machines

Onze snijapparaten voor inpakpapier, cadeaupapier en vloeipapier zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen. Wij hebben zo snijmachines in 30cm, 40cm, 50cm en 60cm. Allemaal in het zwart en geschikt voor veel verschillende papiersoorten.

Daarnaast hebben wij verschillende onderdelen los beschikbaar voor uw snijmachine, zoals verschillende soorten steunen en rolhouders.

Lintrolhouders voor verpakkingslint en krullint.

Veelal wilt u na het inpakken van het product deze decoreren met lint. Dit kan met krullint of lint om de verpakking heen. In dit geval is het handig om lintrolhouders te bestellen, zodat u lint op een georganiseerde manier op uw balie staat. Eenvoudig en efficiënt inpakken is het doel.

Bestel balie- en verpakkingsmateriaal direct online bij MultiShape

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen, zoals snijapparaten en lint rolhouders. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).
Meer