Stoepborden / kliklijsten / posterklemmen 

Stoepborden van aluminium

MultiShape levert diverse stoepborden uit aluminium en hout in diverse formaten. De aluminium stoepborden zijn leverbaar in 3 vormen. Op de eerste plaats kunt u kiezen voor het traditionele standaard uitklapbare stoepbord ontwerp. Dit model is prima geschikt voor alle buitensituaties, alleen is het niet bestand tegen relatief harde wind of windvlagen. Het model Windmaster is wel bestand tegen relatief harde wind. Het Windmaster stoepbord is voorzien van veren en een stabiel buizenframe. Het derde model is de Jetmaster, ook een stoepbord wat tegen een flinke stoot wind kan vanwege de verende constructie. Verder neemt de Jetmaster minder ruimte op de grond in door haar compacte constructie. Voor alle stoepborden geldt natuurlijk wel dat bij echt harde wind of stormweer de stoepborden op een veilige plek moeten worden gezet.

Houten stoepbord

MultiShape levert een fraai beukenhouten stoepbord in een kleiner en groter formaat. Dit stoepbord is voorzien van een krijtbord waar u met speciale krijtstiften uw aanbiedingen of dagpromoties mee kunt presenteren. U kunt krijtstiften in diverse kleuren bestellen.

Aluminium kliklijsten en posterklemmen

Met een aluminium kliklijst kunt u op geheel eigen wijze uw promoties en aanbiedingen kenbaar maken. MultiShape levert deze kliklijsten in formaten van A1 tot en met A4 en in het speciale formaat 50cm x 70cm. Naast aluminium kliklijsten kunt u ook kiezen voor aluminium posterklemmen. De lengtematen van deze posterklemmen variëren van 42cm tot en met 120cm.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.

Meer