Textieltangen / naalden 

Textieltangen standaard en fijn

MultiShape levert textieltangen in de 2 formaten standaard en fijn. Deze zijn geschikt voor het aanschieten van riddersporen in corresponderende formaten. Via deze webshop kunt u makkelijk en snel de textieltang van uw keuze bestellen. Met merken als Banok, Arrow en Utach leveren wij textieltangen van een prima kwaliteit tegen altijd zeer scherpe groothandelsprijzen.

Naalden voor textieltang

Afhankelijk van de maat van ridderspoor die u wilt gebruiken moet een bijpassende textielnaald gebruikt worden. MultiShape levert sets met textielnaalden voor alle maten riddersporen. Let wel op dat u een keuze maakt uit fijne of standaard naalden, afhankelijk van het model textieltang dat u gebruikt.

Riddersporen voor textieltangen standaard en fijn

MultiShape levert alle formaten riddersporen voor zowel de fijne als de standaard textieltangen. Maak een keuze uit riddersporen van 15mm tot 40mm. Let wel op dat de kleine maten riddersporen alleen beschikbaar zijn voor de fijne textieltangen.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.


 

Meer