Verpakken 

Winkel verpakkingsmateriaal

U wilt verpakkingsmateriaal kopen voor uw winkel? Multishape heeft alles voor verpakken en inpakken. U wilt u klanten een mooi product meegeven. Hier hoort een goede verpakking bij van kwaliteit. Wat heeft u nodig? Denkt u aan inpakpapier, draagtassen, rekfolie, verpakkingsstickers, krullint of tape? Wij helpen uw winkel verder.

Kadopapier en inpakpapier en vloeipapier

MultiShape biedt diverse soorten en kleuren kadopapier en inpakpapier in alle belangrijke kleuren voor de retailbranche. Als gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting spreekt het voor zich dat wij onze klanten graag voorzien van kwalitatief en scherp geprijsd kadopapier en inpakpapier.

Diverse kleuren en afmetingen

U kunt een keuze maken uit diverse breedtematen, afhankelijk van uw behoefte. Wij leveren inpakpapier en geschenkpapier op rollen in diverse lengten en kleuren. De meeste kleuren zijn direct uit voorraad leverbaar.

Papiersnijmachines voor diverse papierafmetingen

Afhankelijk van de breedte van het inpakpapier leveren wij papiersnijmachines die daarop afgestemd zijn. Wij leveren papiersnijmachines voor papierbreedten van 40cm. 50cm. en 60cm.

Rekfolie en noppen-folie

Uiteraard wilt u aangekochte producten goed beschermen. Dit kan met noppen-folie, tegen vallen of stoten, en met rekfolie ter algehele, waterdichte bescherming.

Krullint en etiketten

Om te zorgen voor een optimale presentatie kunt u uw ingepakte producten uiteraard ook nog versieren met handige etiketten en krullint. In de feestdagen een must voor elke retailer.

Meer