Een ruime keuze in winkelverlichting

Winkelverlichting speelt vaak een onderschatte rol in de winkelinrichting van uw winkel. Het goed uitlichten van uw producten en uw winkelruimte geeft uw klanten een goed overzicht van uw producten en geeft een aangenaam gevoel aan uw publiek. MultiShape biedt een breed gamma aan winkelverlichting.
Ga direct naar onze collectie winkelverlichting

LED winkelverlichting

De laatste jaren is LED verlichting aan een ware opmars bezig, ook op de winkelvloer. De reden daarvoor is eenvoudig: laag energieverbruik, milieuvriendelijk en geen opwarmtijd.
Meer info over LED winkelverlichting

Noodverlichting voor uw winkel

Vaak bent u verplicht om noodverlichting in uw winkel te voeren. MultiShape levert standaard noodverlichting die u kunt aanpassen aan uw situatie en behoefte.
Meer info over noodverlichting voor uw winkel

Hanglampen als winkelverlichting

MultiShape levert diverse specifieke winkelverlichting hanglampen. Hanglampen zijn perfect voor het uitlichten van uw producten. Ook dragen ze bij tot een goede verlichting van uw winkelruimte.
Meer info over hanglampen in uw winkel

Advies over winkelverlichting

Alle winkelverlichting kunt u direct via onze webshop bestellen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u af en toe met vragen zit of graag een advies heeft van een van onze experts. Neem dan zeker contact op via telefoon of mail. U kunt zich dan vakkundig laten informeren over ons assortiment winkelverlichting.

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.